Om Colour Art Photo

Colour Art Photo Bestyrelsen

mette-lyck-cap
Formand
Mette Lyck
Smallegade 26 B
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 11 48 98
E-mail

 
michael-gron_cap
Tovholder
Michael Grønborg
Frederiks Allè 116
8000 Aarhus C
Tlf: 86 13 60 33
E-mail

 

Økonomi
Jacob Pedersen
Torvet 12
4930 Maribo
Tlf. 54 78 01 46
E-mail

 

ole-mortensen-cap
Ole Mortensen
Sønder Hjermvej 8
7560 Hjerm
Tlf. 20 22 88 15
E-mail

Amy Hansen
Niels Finsensgøta 18
Tórshavn
Tlf: (00298)222663
E-mail


Suppleanter:
1. Anette Damgaard, Bagsvær
2. Dorte Kyhl, Hammel

Udvalg:

Webmaster: Jørgen Lorentsen Aarhus


Professionelle fotografer

Colour Art Photo er et frivilligt samarbejde mellem professionelle portrætfotografer.
Colour Art Photo blev etableret i Danmark i 1974 med det formål at højne kvaliteten af farveportrætter.
For medlemmerne afholdes løbende kurser og seminarer i fotografering.
Desuden afholdes der hvert år en billedkonkurrence, som er af uvurderlig betydning for både den faglige og kvalitetsmæssige udvikling.
Udadtil præsenterer Colour Art Photo sig med et fælles logo, fælles billedmonteringsmateriale samt andre fælles aktiviteter omkring kvalitet, markedsføring og kreativitet.
Colour Art Photo bestyrelsen leder samarbejdet indadtil.
Deres primære opgave er at planlægge og gennemføre fælles aktiviteter samt varetage ansøgninger om medlemskab.
Colour Art Photo’s medlemmer er frie og selvstændige fotografer, som har vilje og evne til at skabe de bedste resultater for kunderne- og for sig selv.

Colour Art Photo er udviklet af den norske fotograf og laboratorieindehaver Leif Preus, som gennem sit samarbejde med de norske portrætfotografer indså, at det ville være nødvendigt med en mere slagkraftig markedsføring, hvis fotograferne skulle klare sig i konkurrencen med andre brancher.
Colour Art Photo blev skabt på grundlag af et grundigt forudgående samarbejde med såvel markedsføringseksperter som fotografer.
Lanceringen i Norge fandt sted i 1971, og har siden været en ubetinget succes.
Siden blev der etableret Colour Art Photo-grupperi Danmark, Schweiz, Østrig, Finland, Sverige, Holland, Belgien og Spanien.
Det samlede medlemstal har været over 1.000 portrætfotografer,  hvilket giver hvert enkelt medlem mulighed for udvikling af et stort europæisk kontaktnet.
I Danmark ejes licensen til CAP af gruppens fotografer.


Fotografer søges..

Colour Art Photo vil gerne kunne give vores kunder den samme gode service og løbende tilbud overalt i hele Danmark og derfor søger vi portrætfotografer der med lyst og energi har mod på at være en del af CAP-familien.

Medlemskab af Colour Art Photo er inspirerende og udviklende. Sammen markedsfører gruppen sig landsdækkende og udvikler løbende nye kampagner og aktiviteter – også i samarbejde med Colour Art Photo i Europa.

Vi søger primært fotografer i områderne, Djursland, Fyn, Sydsjælland – men også i områderne omkring Horsens, Randers, Herning, Esbjerg og København.

Er du selvstændig fotograf, med egen butik, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, og høre nærmere om forudsætningerne for et medlemskab i Colour Art Photo.