Årets Fotograf 2011/12 i dff blev Ole Mortensen

Titlen som Årets Fotograf giver kunderne en garanti

Mange kunder og arbejdskolleger har ofte sagt det til hinanden, og nu har fotograf Ole Mortensen fra kommunikationsbureauet Tilsted Com i Naur ved Holstebro også fået de professionelle fotografers blå stempel.
Ole Mortensen har fotografisk et så højt fagligt niveau, at det sætter ham i stand til at gøre en afgørende forskel i sit arbejde.
Derfor kårede dansk fotografisk forening (dff) ham til Årets Fotograf 2011/12 i forbindelse med foreningens billedkonkurrence 2011 i Odense. Ole Mortensen fik fire sølvmedaljer for fire billeder og var dermed den, der fik flest point – og den fornemme titel som Årets Fotograf.


– For mig er det en bekræftelse på, at det, jeg laver, har et højt professionelt niveau. Men ét er, at jeg selv synes, jeg laver noget fornuftigt. Det er også rart, at mine kolleger synes det og giver mig anerkendelse for det. Men det betyder ikke, at jeg kan læne mig tilbage og hvile på laurbærene. Jeg skal fortsat holde tungen lige i munden for at udvikle dansk fotografi, siger Ole Mortensen.
Han vurderer, at kåringen til Årets Fotograf 2011/12 giver kunderne en garanti for, at hans billeder er professionelt udført i en sublim kvalitet. Både når det gælder erhvervskunder og privatkunderne i hans eget firma ”Fotograf Ole Mortensen”.
Dansk fotografisk forening afrundede billedkonkurrencen 2011 med festmiddag, medaljeoverrækkelser og kåring.
Dagen efter var Ole Mortensen i sin egenskab af Supreme Qualified Master med i den jury, som skulle bedømme nye fotografiske kvalifikationsaspiranter i dff’s kvalifikationssystem.

Besøg Ole’s CAP side

Scroll to Top